Keskeneräiset kujeet

Keskeneräiset kujeet

perjantai 3. huhtikuuta 2015

Parasta just nyt!

Blogeissa kiertää tällä otsikolla
toinen toistaan ihnampia listoja.
Pakko tännekin on siis listaa tehdä,
jotta ei totuus unohdu.


1. Kirjat - oi että rakastan lukemista! Löysin ihana listan täältä,
jonka mukaan nyt lukemista koetan haalia. Tällä hetkellä Jonas Gardellin "Älä koskaan pyyhi   kyyneleitä paljain käsin"-trilogia on lumonnut minut, viimeinen kirja luettu jo. Oi haikeus!

2. Vertaistuki - ihanien ystävien ja työkavereiden ymmärrys tähän hetkittäin aika piinaavaan esiteinin/teinin äidin haasteisiin. Ei jaksa jos koko ajan kuulee kuinka kamala on ja kuinka pilaa jonkun elämän ... ellei kuule ystäviltä että näin sen kuuluu olla ja että se menee ohi. Joskus. Että olet kyllä hyvä ja teet asiat aivan oikein.

3. Tee - kyllä se on juomien juoma. Ihastuttavaa löytää uusia makuja ja rakastua vanhoihin tuttuhin uudelleen ja uudelleen. Ilahduttaa poikkeuksetta aina kunkuuman kupin eteensä saa. Erityisesti hyvässä seurassa. Ja tietenkin kauniista mukista hörpittynä.


4. Ystävät. Kun ne vaan on niin ihania. Ja rakkaita. Ja tärkeitä. Ja ainutlaatuisia. Ja erilaisia. Tartteeko sanoa enempää?!

5. Liikunta - kun siitä vaan tulee niin kiva olo. Ihanaa että vaikka on tällainen pulleropallero, niin silti jaksaa ja haluaa liikkua ja vielä nauttii siitä. Ihan parhautta on myös se että syvänveden jumppaan eli Uppikseen palasi pitkän tauon jälkeen maailman paras ope!

6. Elämä. On se vaan niin metkaa. Ihanaa, antoisaa, monipuolista. Haastavaa, uuvuttavaa ja itkettävää. Yhtä kaikki se vaan on niin ihanaa. Ja oikeasti pääsääntöistesti aika kivaa ja hauskaakin.
On ihana perhe, rakkaat sukulaiset ja ne ystävät kalliit kaikkea sitä jakamassa.


7. Ja just nyt on muutaman päivän vapaa töistä. Ja Pääsiäinen! Lepoa, akkujen latausta, lukemista, neulomista, ulkoilua, hyvää ruokaa, ulkoilua, kyläilyä ... ihan parasta. Just nyt!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti